- Details
- Hits: 9304
Αυτή η σάλτσα εκτός του ότι είναι πανεύκολη , είναι πολύ δροσερή κι ελαφριά χωρίς να αφήνει στο στόμα την αίσθηση της λιπαρότητας ή της παχιάς γεύσης….συνοδεύει δροσερά την κάθε μπουκιά και τη συμπληρώνει ανάλαφρα! Εϊναι ιδανική για τα μπιφτέκια , τους κεφτέδες ,τα σνίτσελ και γενικά τα κρεατικά αλλά “δένει” απίστευτα με τις σαλάτες κυρίως αυτές που έχουν μπρόκολο-κουνουπίδι και αυτές με την ντομάτα…ακόμα συμπληρώνουν ευχάριστα ένα σάντουιτς ή άλλο σνακ! Δοκιμάστε τη…
- Details
- Hits: 23923
Η κλασική μαγιονέζα χρειάζεται πολύ προσοχή λόγω του αυγού… πρέπει να έχουμε σιγουρευτεί ότι το αυγό είναι ολόφρεσκο και πιστοποιημένα ασφαλές από τη μια κι από την άλλη πρέπει να προσέξουμε να μην "κόψει" και χαλάσει η μαγιονέζα….η συγκεκριμένη όμως συνταγή είναι απόλυτα ασφαλής , εύκολη , γευστικότατη και πρακτική….και το σημαντικότερο ; όποτε αποφασίσουμε να την φτιάξουμε , λογικά σε 3 λεπτά μπορεί να είναι στο πιάτο μας ! και τα υλικά; δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν στο ντουλάπι μας…
Δείτε την :
- Details
- Hits: 10899
Αυτό το φύλλο είναι πολύ απλό στην κατασκευή και βολεύει πάρα πολύ. Είναι η βάση πάνω στην οποία μπορούμε να "στήσουμε" κάθε είδους πίτα , εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται καμιά προετοιμασία. Κάποτε θεωρούσα αυτή τη διαδικασία από πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη αλλά όταν δοκίμασα για πρώτη φορά είδα ότι ήταν μια διαδικασία όχι μόνο εύκολη αλλά και άκρως διασκεδαστική που αγγίζει τα όρια της ψυχοθεραπείας. Αν δεν "το'χετε" σας προτρέπω να το δοκιμάσετε άμεσα.
Υλικά:
- Details
- Hits: 6637
Αυτή την κατασκευή , πιστεύω , είναι απαραίτητο να την κατέχουμε όλοι μας διότι από 'κει και πέρα το να φτιάξουμε πίτσα είναι απλό: Μένει να φτιάξουμε λίγη σαλτσούλα και να προσθέσουμε ό, τι μας αρέσει ή ό,τι υλικά διαθέτει το ψυγείο μας ή ό,τι τραβάει η όρεξή μας ή ό,τι συνέλαβε η φαντασία μας και να τη φουρνίσουμε.
Άλλωστε , ιστορίες για την Ιταλική πίτσα λένε ότι την σκαρφίστηκαν οι Ιταλοί το 17ο αιώνα για να αξιοποιούν ό,τι περισσεύματα είχαν στο ψυγείο τους...
Ας ξεκινήσουμε το ζύμωμα.
Υλικά: