- Details
- Hits: 1888
Έχουμε και λέμε: το αλεύρι ολικής άλεσης εδώ , σε αυτά τα μπισκότα ταιριάζει πολύ κι η καστανή , μαλακή ζάχαρη επίσης. Το ηλιέλαιο κι η μπανάνα εξασφαλίζουν ένα μαλακό και “ζουμερό” αποτέλεσμα στην υφή ενώ τα κομμάτια σοκολάτας είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε την κάθε μπουκιά. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε μίξερ ούτε να βάλουμε ιδιαίτερη σπουδή. Ανακατεύουμε απλά τα υλικά μας , κάνουμε μπαλάκια , ψήνουμε για λίγα λεπτά και σερβίρουμε. Τόσο απλά , τόσο εύκολα , τόσο γρήγορα , τόσο νόστιμα!
Υλικά:
- Details
- Hits: 1004
Μετά από αυτή τη συνταγή δε συζητώ για καμιά άλλη. Είναι αυτό που λέμε “ έψαχνα χρόνια να σε βρω και τώρα που σε βρήκα δε σε αλλάζω με τίποτα” . Μπισκότα πεντανόστιμα , τόσο soft όσο πρέπει , τόσο γλυκά όσο πρέπει , τόσο σοκολατένια όσο πρέπει! Η συνταγή δε , είναι τόσο ακριβής και εγγυώμαι πως αποκλείεται να πάει κάτι “λάθος”. Την είχα εντοπίσει εδώ και καιρό σε μια από τις παλιές κι αγαπημένες ιστοσελίδες που παρακολουθώ , την είχα αποθηκεύσει κι έψαχνα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Η ευκαιρία δόθηκε αυτές τις μέρες , η δοκιμή έγινε και τα μπισκότα εξαφανίστηκαν…Αποθήκευσε τη συνταγή κι εσύ και προχώρησε άμεσα στην εκτέλεσή της , δε θα χάσεις!
Υλικά:
- Details
- Hits: 1506
Αν αυτή τη ζύμη την πλάθαμε με τα ίδια υλικά , χωρίς διχρωμία και σχέδια και φτιάχναμε απλά κουλουράκια θα ήταν πεντανόστιμα και υπέροχα. Τέλεια για τον καφέ και το τσάι , τέλεια για μικρούς και μεγάλους , τέλεια για κέρασμα. Όμως , όμως αυτή η διχρωμία , αυτό το σχεδιάκι που κάνει τα μπισκότα αυτά να είναι φανταχτερά και σκερτσόζικα προσθέτει πόντους επιτυχίας και τα κάνει εκτός από νόστιμα και όμορφα…Γιατί όπως και να το κάνουμε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό το “κάτι” παραπάνω είναι που κερδίζει τις εντυπώσεις…
Υλικά:
- Details
- Hits: 4456
Πρώτα-πρώτα με κέρδισε η περιήγηση στις κουζίνες και στις παραδόσεις άλλων τόπων. Στη συνέχεια ήρθε η προσεκτική ματιά και παρακολούθηση των επιτυχημένων foodbloggers στις γειτονιές του κόσμου. Ομολογώ πως οι Αμερικανίδες συνάδελφοι είναι πολύ συνεπείς και ακριβείς σε αυτό που κάνουν και η δουλειά τους με εντυπωσίασε και με ξενάγησε στον κόσμο των γεύσεων και των παραδόσεών τους ώστε με παρέσυρε πολλές φορές σε δοκιμές , σχεδόν πάντα επιτυχημένες…
Μετά ήρθε η ανακάλυψη (που έγινε λατρεία) της γεύσης του τζίντερ αλλά και της μαγικής σε δυνατότητες και ιδιότητες , μελάσας. Όλα αυτά μαζί τι μας δίνουν ; Τα εκπληκτικά , πεντανόστιμα , τρισχαριτωμένα και δημοφιλή gingerbread cookies…
Yλικά: