- Details
- Hits: 4903
Είναι κάποιοι μεζέδες στενά συνδεδεμένοι με πράγματα και καταστάσεις. Ετσι όταν π.χ αναφέρουμε αρνάκι στη σούβλα, πάει το μυαλό μας στο πασχαλινό γλέντι χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν αναφέρουμε το χταποδάκι το ξυδάτο, μη μου πείτε πως το μυαλό αμέσως δεν πάει στο ουζάκι και στα υπόλοιπα θαλασσινά που απολαμβάνουμε από την καθαρά Δευτέρα, όλη τη Σαρακοστή κι όλη τη μεγάλη Εβδομάδα. Ωστόσο από 'κει και πέρα αφού το καλοκαιράκι σιγα σιγά μας χτυπά την πόρτα, το χταποδάκι δε λείπει από το τραπέζι μας. Όπως και να το κάνουμε, το χταποδάκι και το ουζάκι είναι αχτύπητο δίδυμο και δε χωρίζονται Ο συγκεκριμένος τρόπος κατασκευής είναι πανεύκολος , πεντανόστιμος και κάνει το χταποδάκι μαλακό σαν βαμβάκι και σούπερ απολαυστικό...Δείτε το :