- Details
- Hits: 537
Η φίλη μου η Νικόλ από την οποία έμαθα αυτή την υπέροχη συνταγή, την ονομάζει “σπανακόπιτα της τεμπέλας” κι ομολογώ πως πρόκειται όντως για μια πανεύκολη συνταγή που γίνεται στο “πι και φι”
Εγώ ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με το αποτέλεσμα ωστόσο που θα προτιμούσα να την ονομάσω “αλμυρό μπράουνι σπανακιού” ή κάτι παρόμοιο που να με παραπέμπει στη νοστιμιά και στην αφράτη υφή αυτής της υπέροχης πιτούλας…Έκανα ελάχιστες μικροαλλαγές, προσαρμόζοντας τη συνταγή στα γούστα μου και σας την παρουσιάζω με χαρά!
Υλικά:
- Details
- Hits: 429
Πασίγνωστο το συγκεκριμένο ορεκτικό, νομίζω πως είναι must σε καθε τραπέζι. Επίσης μη μου πει κανεις ότι δεν το συμπεριλαμβάνει πάντα σε παραγγελία σε φαγητό “έξω”… Απλό κατά βάση, γιατί προφανώς τυλίγεις ένα κομμάτι τυρί φέτα σε φύλλο κρούστας και το τηγανίζεις. Το σερβίρεις με λίγο μέλι και σουσάμι κι είναι έτοιμο . Κάποιες λεπτομέρειες ωστόσο κάνουν τη διαφορά και γι’αυτό είμαι εδώ εγώ σήμερα…Μην το φτιάξεις αλλιώς, θα χάσεις!
Υλικά για κάθε πακέτο:
- Details
- Hits: 343
Όποίος αγαπάει τις γλυκοπατάτες, τις αγαπάει πολύ κι όχι άδικα γιατί έχουν μια υπέροχη, απαλή γεύση και βέβαια προσφέρουν ένα σωρό “καλά” στον οργανισμό. Σήμερα τις προτείνω σε μια απλή αλλά υπέροχη εκδοχή αφού το δεντρολίβανο και το θυμάρι τους ταιριάζουν απόλυτα…Κι όποιοι δεν τις έχουν δοκιμάσει ή δεν τις πολυσυμπαθούν , τους προτρέπω να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία..Την αξίζουν πραγματικά!
Υλικά:
- Details
- Hits: 532
Χρόνια τώρα η κουζίνα μου είναι συνδεδεμένη με το διαδίκτυο…Γεύσεις, πειραματισμοί, αρώματα, γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, απογοητεύσεις, αποτυχίες αλλά και κορυφαίες στιγμές επιτυχίας, όλα είναι καταγεγραμμένα αλλά και μοιρασμένα με τα άτομα που ακολουθώ και με ακολουθούν…
Η χαρά κι ο ενθουσιασμός μου με την επιτυχία αυτής της συνταγής η οποία είναι ιδιαίτερη, εύκολη και πεντανόστιμη δε μπορούσε παρά να μοιραστεί με όλους τους φίλους μου…
Υλικά για τη ζύμη: