tasteoflife.com.gr

logoBV 1BV1 1BV1 18

Κέικ , αλλά τι κέικ; Ένα απλό κέικ βανίλιας που το σιροπιάζουμε με ζελέ φράουλας (θα το πειραματιστώ φυσικά και με άλλους συνδυασμούς γεύσεων) και γίνεται ζουμερό , πεντανόστιμο και “γλασερό” . Το στολίζουμε και με μια δροσερή και ελαφριά κρέμα γεμάτη τραγανές εκπλήξεις από γεμιστά μπισκότα και το απογειώνουμε… Τη συνταγή αυτή μου είχε δείξει πριν χρόνια μια φίλη από την Αμερική αλλά τώρα  τελευταία τη συνάντησα αρκετές φορές στο διαδίκτυο και είπα να την επαναφέρω στο προσκήνιο !
Δείτε το:

keik zele1
Υλικά :

Το πιο απλό , το πιο δροσερό , το πιο γρήγορο , το πιο δημοφιλές , το πιο αγαπημένο γλυκό ψυγείου…που όλοι το ξέρουμε και το θυμόμαστε από παιδιά. Η επίσημη εκδοχή του είναι με σιροπιασμένο παντεσπάνι , κρέμα ζαχαροπλαστικής , ποικιλία φρούτων και ανάλογο άρωμα ζελέ…αλλά είναι κι εκείνες οι φορές που ενώ βαριόμαστε να ασχοληθούμε….θέλουμε να έχουμε στο ψυγείο ένα γλυκό . Τότε με λίγα σαβαγιάρ , κρέμα άνθος αραβοσίτου , λίγα φρούτα και ζελέ ετοιμάζουμε ένα δροσερότατο γλυκό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Δείτε το :

glyko psygeioy kerasi1
Υλικά για ένα πυρέξ 25x35 :

Αυτό το παγωτό δεν είναι καθόλου δύσκολο στην κατασκευή του , δε χρειάζεται κόπο , ούτε ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες…είναι ένα απλό παγωτό βανίλια με απλά αλλά πεντανόστιμα υλικά που το εμπλουτίζουμε με αγαπημένες γεύσεις και υλικά που όλοι αγαπάμε και προτιμάμε…δε χρειάζεται παγωτομηχανή , ούτε προσοχή μήπως κάτι δεν πάει καλά και “χαλάσει” το γλυκό! Αυτό το παγωτό έχει σίγουρη την επιτυχία και από γέυση…τόσο δυνατή που μας ξαφνιάζει…
Δείτε το:

pagoto mpiskota byssino1
Υλικά :

Δροσερό , γευστικό , απολαυστικό , εύκολο , γρήγορο , διαχρονικό , ζουμερό , αρωματικό….μπορώ να στολίσω αυτό το γλυκό με ένα σωρό επίθετα…Το σίγουρο είναι ότι αυτό το γλυκό ψυγείου , είναι από τα καλύτερά μου , γιατί ετοιμάζεται αμέσως , ικανοποιεί τα περισσότερα γούστα , και πετυχαίνει πάντα . Ακόμα , το σίγουρο είναι πως αποτελεί τη σταθερή και  άμεση επιλογή μου όταν θέλω ένα γλυκό που θα πετύχει με βεβαιότητα και θα αρέσει με βεβαιότητα...Για μένα , εκτός από τη σιροπιασμένη φρυγανιά η οποία μετατρέπεται σε απίθανη βάση , μετράει η κρούστα στην επιφάνεια του γλυκού…με τριμμένους ξηρούς καρπούς , καβουρδισμένο σουσάμι , μπισκότα , μαύρη ζάχαρη και κανέλα…
Δείτε το :

ekmek frygania1
 Υλικά :

αν ψαχνετε για κατι συγκεκριμενο στο site γραψτε τη λεξη "κλειδι" και θα το βρειτε εδω...

τουρτες