- Details
- Hits: 405
Δε χρειάζεται να πω πολλά, ούτε να περιγράψω αναλυτικά το τι γίνεται με αυτό το ψωμί καθημερινά αφού έχει μετατρέψει το πρωινό γεύμα σε απόλαυση…Αποτελεί πλέον το αγαπημένο μου ψωμί για πρωινό, γεμάτο φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, γεμάτο ενέργεια αλλά και γεύση…Η συνταγή ακριβής και πανεύκολη και το αποτέλεσμα μοναδικό. Εννοείται ότι έχω πάψει προ πολλού να αγοράζω ψωμί για τοστ…
Υλικά:
- Details
- Hits: 952
Πολλές φορές αναζητάμε συνταγές ευφάνταστες, πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε απίθανους συνδυασμούς υλικών, ψάχνουμε για σπάνιες γεύσεις και τελειωμό δεν έχουμε…Τα ντιπς και τα αλείμματα ομολογώ πως μου αρέσουν πολύ και πολλές φορές ετοιμάζω περίπλοκες προτάσεις με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μα οι κλασικές αξίες είναι πάντα διαχρονικές και αντέχουν στο χρόνο…Έτσι και η ταραμοσαλάτα δεν θα πάψει ποτέ να είναι το αγαπημένο ορεκτικό με την υπέροχη, γνώριμη κι αγαπημένη γεύση…
Υλικά:
- Details
- Hits: 251
Δεν είναι απλουστευμένη η διαδικασία έτσι ώστε να χάνεις τη μαγεία και την ευκαιρία να απολαύσεις την ετοιμασία ενός αγαπημένου ζυμαριού…Απλά το θερμομίξ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας με ακρίβεια το έργο του και να παραδώσει στα χέρια σου ένα ζυμάρι το οποίο με μαθηματική ακρίβεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία δεδομένου ότι τίποτα δε θα γίνει “στην τύχη του” αφού το ζυμάρι θα ζυμωθεί έτσι όπως πρέπει κι η λαγάνα θα είναι η καλύτερη που έφτιαξες ποτέ…
Υλικά:
- Details
- Hits: 278
Η επιτυχία στο ριζότο εξαρτάται κατά πολύ από το διαρκές ανακάτεμα κατά τη διάρκεια του βρασμού έτσι ώστε να πετύχουμε την ποθητή, λατρεμένη υφή χυλού και την αποδέσμευση των αρωμάτων αυτού του πιάτου. Τα μανιτάρια “δένουν” απίστευτα ενώ το βούτυρο με την παρμεζάνα το μετατρέπουν σε ένα μικρό θαύμα. Το θερμομίξ αναλαμβάνει εκτός των άλλων και το διαρκές ανακάτεμα οπότε εδώ η επιτυχία είναι απλή υπόθεση!
Υλικά:
- Details
- Hits: 571
Η συγκεκριμένη συνταγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Σίγουρη επιτυχία, μεγάλη ευκολία, υπέροχη γεύση, αγαπημένη συνταγή, αγάπη μια ζωή…Αυτό είναι ο πουρές πατάτας που συνοδεύει τόσο όμορφα τα κρεατικά μας. Εδώ μάλιστα, με το θερμομίξ, γίνεται τόσο βελούδινος και τόσο φίνος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον πουρέ του “Γάλλου σεφ” που τον περνάει από τον μύλο του πουρέ στη σκάλα των 2 χιλιοστών…
Υλικά:
- Details
- Hits: 956
Το όσπριο αυτό είναι λατρεία κι εγώ προσωπικά το αγαπώ γιατί με ταξιδεύει με τη γεύση και τη βελουδένια του υφή. Με ταξιδεύει στο ελληνικό καλοκαίρι , με ταξιδεύει στο γαλάζιο του Αιγαίου , μου θυμίζει διακοπές , με παραπέμπει σε γεύσεις ψαρικών και θαλασσινών και πάντα με κανει να κλείνω τα μάτια και να ονειρεύομαι…
Δε θα παραλείψω να αναφέρω τους πάμπολλους και λατρεμένους τρόπους σερβιρίσματός της όπως με καραμελωμένα κρεμμύδια , με κάπαρη , με λιαστές ντομάτες , με φρέσκια ντομάτα , μαϊντανό και φρέσκο κρεμμύδι , με αντσούγιες , ξηρούς καρπούς , ελιές , κρουτόνς και βέβαια το αγαπημένο ξυδάτο χταποδάκι…
Εδώ , με το θερμομίξ , η απόλαυση είναι στο τραπέζι μας πανεύκολα και σε χρόνο ρεκόρ…
Υλικά: